digiGO Talks op dinsdag 29 november

Event 23-11-2022 om 9:19 - BIM-adviseurs


digiGO Talks op dinsdag 29 november


Wie heeft de digiDare Award 2022 gewonnen en met welk project? En wat betekent DSGO voor de bouw- en toeleverende industrie? Welke extra stappen wil de BDR gaan zetten in het aanjagen van digitale samenwerking? En biedt het bijeenbrengen van de werelden van GEO en BIM kansen en mogelijkheden? Het zijn enkele thema’s van de volgende editie van digiGO Talks op dinsdag 29 november van 11.00 tot 12.00 uur.

  • Update digiGO: Ries Bode, programmadirecteur DSGO, geeft een update over de activiteiten van de afgelopen periode én kijkt vooruit. Wat staat er op de planning in 2023?
  • Rolf Jonker, Adviseur & projectleider BIM &GWW bij gemeente Rotterdam won de DigiDare Award 2022 met zijn project Vergunningcheck, wat houdt dit project in en wie hebben daar nu allemaal baat bij?
  • Geo & BIM: Wat zijn de kansen en mogelijkheden om deze twee werelden met elkaar te verbinden? John Joosten, managing director van GeoBIMexperts en trekker van het digiGO versnellingsproject 3D GeoBIM geeft een toelichting.
  • De campagne digiGO met Marit gaat binnenkort van start. Onze reporter Marit de Groot, specificeerder bij de VDNDP, heeft tijdens een ‘ronde door de keten’ interviews afgenomen over het nut en noodzaak van digitalisering binnen de gebouwde omgeving. Wat is haar opgevallen en wat zijn de belangrijkste aandachtspunten? Marit geeft alvast een voorproefje.
  • Tot slot gaat Joseph Kuling, voorzitter van de Bouw Digitalisering Raad, in op de extra stappen die de BDR wil zetten in het aanjagen van digitale samenwerking.

Aanmelden voor deze digiGO Talks kan via onderstaande link.

Bron: digiGO


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.