digiGO Talks op donderdag 15 september

Event 29-08-2022 om 18:10 - Overige


digiGO Talks op donderdag 15 september


digiGO organiseert op donderdag 15 september van 11.00 tot 12.00 uur weer een digiGO Talks. In deze online talkshow worden deelnemers bijgepraat over digitale ketensamenwerking, digiGO en het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving.

Op dit moment heeft zich al een groep van ruim 65 experts, beslissers en koplopers rond digitalisering in de bouw aangemeld voor deze editie. Deelnemers kunnen deze talkshow online volgen via Teams.

Programma

  • De digiGO Talks wordt afgetrapt met een update over digiGO door Ries Bode, programmadirecteur DSGO: Wat staat er op de planning in het najaar van 2022?
  • Daarna vertelt Jacco Maan, directeur Vidomes en lid BDR over de rol van woningcorporaties bij het versnellen van digitalisering.
  • Vervolgens wordt ingezoomd op de mens, de belangrijkste factor voor succesvol digitaal samenwerken en op digitale volwassenheid: hoever zijn we met digitaal samenwerken in de gehele voortbrengingsketen? En hoe kunnen we die mate van volwassenheid vergroten? Berend Koudstaal, programmamanager digiGO geeft een toelichting.
  • Dan gaat Titia Siertsema, voorzitter van de NVTB in op de laatste ontwikkelingen rondom de portefeuille digitalisering binnen het Bouwberaad.
  • Tot slot wordt ruim baan gemaakt voor kersvers manager Roadmap Standaarden Henk Hutink. Henk gaat aan de slag met het interoperabiliteitsmodel in de ontwerp,- en bouwsector, de installatietechniek en het gebouwenbeheer en vertelt hier graag meer over.

Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor deze digiGO Talks op donderdag 15 september.

Bron: digiGO


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.