digiGO Talks op donderdag 20 januari

Nieuws 17-01-2022 om 17:57 - Innovatie en duurzaamheid - Maatschappelijke organisaties


digiGO Talks op donderdag 20 januari


digiGO organiseert de online talkshow digiGO Talks, voor iedereen die de voortgang van digiGO en DSGO wil volgen. De eerste editie is op donderdag 20 januari van 13.00 tot 14.00 uur.

Elke twee maanden gaat digiGo in gesprek over de laatste ontwikkelingen. De digitalisering van de gebouwde omgeving raakt in de versnelling. De komende periode wordt onder meer gewerkt aan de ontwikkeling van een digitaal stelsel (DSGO).

Programma 20 januari 2022

Op het programma staat onder meer de samenwerking met de Topsector Logistiek. Host Harry Louwenaar gaat hierover in gesprek met Joseph Kuling (Bouw Digitaliseringsraad) en Rob van Wingerden (Topsector Logistiek). Programmadirecteur Ries Bode vertelt over de ontwikkeling van DSGO. Jeffrey Truijens (VDNDP en voorzitter BIM basis ILS) vertelt over de praktijk van digitale samenwerking en de potentie van de ILS Configurator. HRM-man Eric Braat legt uit welke vacatures er zijn voor het DGSO-programma en hoe hij die hoopt in te kunnen vullen.

Gratis aanmelden voor dit online event kan via onderstaande link.

Bron: digiGo


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.