digiGO-workshop ‘Roadshow ILS Configurator’ 19 september in Groningen

Event 17-07-2023 om 16:49 - Standaardisatie en normering


digiGO-workshop ‘Roadshow ILS Configurator’ 19 september in Groningen


digiGO organiseert onder de naam Roadshow ILS Configurator een serie workshops, waarbij digiGO bij gastorganisaties door het hele land langsgaat om geïnteresseerden wegwijs te maken in het gebruik van de tool. De tweede sessie van de serie vindt op 19 september plaats in Groningen.

digiGO lanceerde eerder dit jaar de ILS Configurator. Deze tool, die naar eigen zeggen ketenpartners in ontwerp, bouw en techniek helpt om eenvoudig en uniform hun informatievragen uit te wisselen, telt inmiddels al meer dan 700 gebruikers. digiGO geeft aan de tool te willen doorontwikkelen, en organiseert daarom een serie workshops om partijen van informatie te voorzien.

De workshop van 19 september wordt gehouden bij Nijestee in Groningen en duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Verdere informatie volgt.

Bron: digiGO BIM Loket


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.