Digital Construction ‘Week’ van 17-18 mei in Londen

Event 19-01-2023 om 10:12 - Aannemers en bouwbedrijven


Digital Construction ‘Week’ van 17-18 mei in Londen


De Digital Construction ‘Week’ vindt dit jaar plaats op woensdag 17 en donderdag 18 mei in het London ExCeL International Exhibition Centre. Deelnemers blijven hier op de hoogte van de nieuwste tools, technologie en ideeën voor de gebouwde omgeving.

Er worden bijna 6.000 deelnemers verwacht, en die vinden op de beursvloer meer dan 150 wereldwijde merken en start-ups en 300 sprekers. Deelnemers ontdekken innovatieve oplossingen die helpen efficiënter, verbonden, duurzamer en winstgevender te zijn.

De missie van DCW is om te inspireren, verbindingen te leggen en oplossingen te presenteren voor digitale acceptatie en de betere resultaten voor de gebouwde omgeving. DCW laat professionals in de gebouwde omgeving de oplossingen ontdekken waarmee ze beter kunnen ontwerpen, bouwen en werken. En helpt technologieaanbieders de mensen te ontmoeten die het potentieel van hun technologie kunnen ontsluiten.

Aanmelden

Aanmelden voor de Digital Construction ‘Week’ kan via deze link.

Bron: DCW


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.