Dit zijn de winnaars van de Construsoft BIM Awards 2023

Nieuws 22-06-2023 om 11:09 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Ontwikkelende aannemers - Softwareleveranciers


Dit zijn de winnaars van de Construsoft BIM Awards 2023


De winnaars van de Construsoft BIM Awards 2023 zijn bekend! De competitie biedt een podium voor BIM-projecten, waarbij gebruik is gemaakt van Tekla Structures en andere BIM-software. Dit jaar waren er maar liefst 44 inzendingen vanuit de Benelux, een recordaantal.

De onderstaande 7 projecten zijn tot winnaar verkozen door de vakjury én het publiek. Hans Hendriks, directeur van deBIMspecialist.nl en één van de juryleden: “Ook dit jaar zijn er weer prachtige projecten ingestuurd, het is een eervolle taak om deze te mogen beoordelen.”

Lees hier meer over de projecten van de winnaars én bekijk foto’s.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.