Dura Vermeer opent kantoor in Groningen

Nieuws 03-09-2021 om 11:30 - Aannemers en bouwbedrijven


Dura Vermeer opent kantoor in Groningen


Dura Vermeer opent per direct een nieuw kantoor in Groningen. Dit is het gevolg van de toenemende groei van het aantal opdrachtgevers, projecten en medewerkers in het noorden van het land, zo stelt het bouwbedrijf.

De nieuwe locatie is onderdeel van Dura Vermeer Bouw Hengelo, dat verantwoordelijk is voor de regio Noord-, Oost-, en Midden-Nederland. “We geloven in lange termijn samenwerkingen met onze opdrachtgevers, daar zit onze kracht. Door vanaf het begin mee te denken kunnen we het verschil maken”, zegt directievoorzitter Koert Terhürne van Dura Vermeer Hengelo. “Daarbij houden we graag korte lijnen en gaat onze voorkeur uit naar ‘live’ contactmomenten. Vandaar onze behoefte aan een werk- en ontvangstplek in het noorden van het land.”

Meer activiteit in Noord-Nederland

“Onze activiteit in Noord-Nederland neemt toe. De komende jaren voeren we grootschalige renovatiewerkzaamheden uit voor woningcorporaties Lefier en Nijestee”, vult directeur Marieke Mentink van Dura Vermeer Hengelo aan. “Ook lopen er meerdere gebiedsontwikkelingen en nieuwbouwopgaven in onder andere Meerstad, Damsterdiep, Leek, Skoatterwâld en Nooitgedacht.”

Bron: Dura Vermeer


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.