Dutch Green Building Week van 10-14 oktober

Event 15-09-2022 om 9:45 - Innovatie en duurzaamheid


Dutch Green Building Week van 10-14 oktober


DGBC organiseert van 10 tot en met 14 oktober de twaalfde editie van de Dutch Green Building Week. Onder de noemer ‘Hier gaan we voor!’ staat deze editie volledig in het teken van initiatieven die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame steden en gemeenschappen.

Deze week wordt nadrukkelijk gekoppeld aan de Sustainable Development Goals. Daarbij wordt de achterban opgeropen om een podium te geven aan lokale initiatieven waar zij echt voor gaan en daarbij te aan te geven wat men nodig heeft om op te schalen. Naast talkshows, rondleidingen en andere bijeenkomsten van partners organiseert DGBC in deze week het jaarlijkse festival op 11 oktober in Theater Zuidplein (Rotterdam) en op donderdag 13 oktober staat het DGBC-galadiner in CIRCL (Amsterdam, Zuidas) op het programma.

Over Dutch Green Building Week

De Dutch Green Building Week is al jaren de landelijke campagneweek voor duurzaam bouwen en ontwikkelen. De week geeft ieder jaar een podium aan bedrijven en instellingen die voorlopen op CO2-reductie, Circulariteit, Klimaatadaptatie en Gezondheid. Nationale en internationale goede voorbeelden worden getoond en concrete handvatten worden gegeven. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar. De Dutch Green Building Week biedt talrijke momenten om in contact te komen met (inter)nationale pioniers, te luisteren naar creatieve denkers en doeners en naar mensen die een toekomstbestendige omgeving en samenleving mogelijk maken.

Bron: DGBC


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.