Duurzame bouwbeurs Building Holland op 8 en 9 november

Event 13-03-2023 om 15:36 - Innovatie en duurzaamheid


Duurzame bouwbeurs Building Holland op 8 en 9 november


Building Holland 2023 vindt plaats op 8 en 9 november in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Het tweedaagse event richt zich op de versnelde verduurzaming van de gebouwde omgeving, met missies, kennissessies en innovatieshowcases. Drie belangrijke maatschappelijke opgaves staan centraal: Energietransitie, Circulariteit en Gezondheid.

Het stimuleren van integrale samenwerkingen en het versnellen van innovatie staan centraal tijdens de twee beursdagen. “Samen met onze kennispartners en ambassadeurs brengen we een diversiteit aan ketenpartners bij elkaar”, vertelt Esmeralda van Milgen van Acquire, eigenaar van Building Holland. Van Milgen vervolgt: “We zorgen voor onderlinge kennisdeling op actuele verduurzamingsthema’s, zoals bouwen binnen het CO2-budget, gezond maken van vastgoed en versnelling aanbrengen in de warmtetransitie.”

Actie- en resultaatgericht

“Veel interessante organisaties en bedrijven zullen op de beurs een plek als exposant hebben. Ook vinden op diverse podia actie- en resultaatgerichte activiteiten plaats, zoals rondetafelgesprekken en werksessies. Hier kunnen bezoekers de handschoen oppakken om impact te maken rondom opgaves als circulair bouwen, klimaatadaptatie en renovatie”, gaat Van Milgen verder. “Op de innovatieboulevard tonen onder meer startups en scale-ups een brede showcase aan innovaties.”

Exposanten gezocht

Iedereen die als aannemer, installateur, leverancier, bouwer, softwareontwikkelaar of andere innovator betrokken is bij de verduurzaming van de gebouwde omgeving kan zich hier aanmelden als exposant. Toegang tot de beurs is gratis.

Bron: Building Holland


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.