Eric van Zuthem benoemd in Raad van Bestuur Ballast Nedam

Benoemingen 19-01-2022 om 10:02 - Aannemers en bouwbedrijven


Eric van Zuthem benoemd in Raad van Bestuur Ballast Nedam


Eric van Zuthem is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Ballast Nedam. Dit past volgens dat bedrijf bij de groeistrategie en de focus op sterk leiderschap. Hij stapt over van BAM, waar hij CEO was van BAM International.

Van Zuthem (1968) is een bekende naam in de branche. Hij heeft meer dan 30 jaar management- en ondernemerservaring in alle aspecten van de civiele techniek en de bouwsector. Hij heeft gewerkt in verschillende functies op locaties wereldwijd. Deze ervaring sluit volgens Ballast Nedam goed aan op zijn nieuwe functie, aangezien hij als lid van de Raad van Bestuur verantwoordelijk wordt voor Ballast Nedam International Projects, Ballast Nedam Building Projects en Ballast Nedam Park & ​​Connect.

Passende aanvulling

Om een ​​gezond bedrijf te blijven, zijn sterke leiders op de juiste posities een van de kernwaarden binnen Ballast Nedam. “Alleen met hooggekwalificeerde, ruimdenkende en ondernemende medewerkers kunnen we succesvol blijven. Omdat we een aantal van de meest complexe projecten in binnen- en buitenland uitvoeren, is het hebben van ervaren en betrouwbare mensen van het grootste belang. De heer Van Zuthem is met zijn ruime ervaring en expertise dan ook een zeer welkome en geschikte aanvulling op ons team”, aldus CEO Kemal Sağlam van Ballast Nedam.

“Ik kijk ernaar uit om bij Ballast Nedam te starten en alle mensen te leren kennen die deel uitmaken van dit geweldige bedrijf. Ballast Nedam heeft een rijke historie en duidelijke ambitie voor verantwoorde groei in zowel onze thuis- als internationale markten”, stelt Van Zuthem. “De komende maanden kun je mij vinden op de projecten en kantoren van Ballast Nedam, waar ik graag meer te weten kom over zowel onze uitdagingen als kansen.”

Bron: Ballast Nedam


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.