Esri Connect: waar GIS en business samenkomen

Event 17-01-2024 om 11:07 - Nieuws


Esri Connect: waar GIS en business samenkomen


Esri Nederland lanceert van 23 t/m 25 april een geheel nieuw event: Esri Connect. Tijdens dit driedaagse evenement in het Beatrixgebouw in Utrecht wordt de techniek (GIS) samengebracht met businessvraagstukken om samen tot oplossingen te komen voor de toekomst.

Op dinsdag 23 april is de Mapping Magic Summit. Een unieke kans voor liefhebbers om te leren van mapping-expert John Nelson. Op deze dag staan zowel een deep dive in de kunst en wetenschap van cartografie, als praktische interactieve oefeningen in ArcGIS op het programma.

Woensdag 24 april staat in het teken van het plenaire programma. Het plenaire programma van Esri Connect combineert inspirerende verhalen met praktische technologische voorbeelden. Tijdens dit dagvullende programma hoort u inspirerende keynotes van organisaties die hun succesverhalen delen en inzicht geven in hun GIS-toepassingen. Ontdek hoe organisaties datagedreven werken combineren met GIS en hoe ze innovatieve toepassingen zoals digital twins bouwen. Leer meer over de impact van technologische transities en hoe organisaties succesvol samenwerken met GIS.

Donderdag 25 april is een dag vol inspirerende en informatieve sessies. Tijdens deze dag staan actuele thema’s centraal, met inzichten en perspectieven vanuit diverse sectoren en de maatschappij. Stel uw eigen programma samen en laat u meenemen door boeiende presentaties en interactieve sessies, waarbij sprekers en experts hun kennis met u delen. Het belooft een dag te worden die u de nodige inspiratie biedt om met een vernieuwde blik naar de toekomst te kijken.

Wilt u hier ook bij zijn, schrijf u dan hier in.


Esri Nederland

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jeffrey van Tol

Telefoon:
010 217 07 00

Over Esri Nederland:
Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Wereldwijd werken meer dan 350.000 organisaties dagelijks met de innovatieve technologie van Esri. Vooruitstrevende organisaties lossen businessproblemen op met Location Intelligence en leggen nieuwe kansen bloot. In Nederland bestaat het brede netwerk uit meer dan 1.600 Nederlandse organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven. Deze organisaties onthullen de kracht van hun data en maken zichzelf slimmer met een geografisch informatiesysteem (GIS).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.