Esri door Forrester benoemd als wereldleider in Location Intelligence

Nieuws 24-08-2020 om 11:17 - Softwareleveranciers


Esri door Forrester benoemd als wereldleider in Location Intelligence


Esri is in de meest recente versie van The Forrester Wave samen met Syncsort benoemd als leider op het gebied van Location Intelligence. In het rapport worden de top aanbieders in een bepaald segment met elkaar vergeleken.

De resultaten van deze analyse worden een aantal keer per jaar gepubliceerd. The Forrester Wave is een hulpmiddel voor bedrijven om zich te oriënteren bij de aanschaf van nieuwe technologie. Forrester gebruikt een standaard methodologie om de top aanbieders in een bepaald segment met elkaar te vergelijken en te evalueren. Voor dit rapport ‘The Forrester Wave: Location Intelligence Platforms, Q2 2020’ werd gekeken naar CARTO, Google, Hexagon, MapLarge, Microsoft, Syncsort, Salesforce, Oracle en Esri.

Location Intelligence drijft digitale transformatie

Location Intelligence (LI) is het verzamelen, visualiseren en analyseren van geografische data om strategische inzichten te verkrijgen en zo complexe businessuitdagingen op te lossen. Door verschillende lagen data toe te voegen aan een slimme kaart bouwen organisaties Location Intelligence op: ze begrijpen waarom iets gebeurt op een specifieke plaats. Bij een groot aantal organisaties maakt Location Intelligence integraal onderdeel uit van hun digitale transformatie en laten zij zich daarbij ondersteunen door ArcGIS.

ArcGIS meest complete oplossing

Forrester maakt onderscheid tussen de verschillende spelers op basis van drie grote pijlers: strategie, platform ervaring en support. De vraag naar Location Intelligence-oplossingen groeit en wordt groter dan de tradtionele vraagstukken. Het wordt daarom noodzakelijk om een gebruiksvriendelijke en efficiënte gebruikerservaring te bieden aan professionals. Esri scoort sterk op al deze gebieden. Forrester benoemt het ArcGIS-platform tot de meest complete oplossing in de markt, gedreven door een sterke en duidelijk visie op Location Intelligence. Esri haalt vooral punten op het enterprise-segment met speciale nadruk op data management, analyse en visualisatie.

Het volledige rapport is kosteloos beschikbaar via deze link: Esri


Esri

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Frank de Zoeten

Adres:
Weena 695, 3013 AM Rotterdam, Nederland

Telefoon:
010 217 07 00

Over Esri:
Samen met partners biedt Esri een totaaloplossing gebaseerd op onze innovatieve, stabiele en op open standaarden gebaseerde ArcGIS-technologie. In Nederland werken 160 Esri-medewerkers vanuit de vestigingen en opleidingscentra in Rotterdam en Zwolle.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.