Eva de Groot en Tom Teillers nieuwe Managing Directors van NTI CAD & Company

Benoemingen 09-06-2022 om 10:53 - BIM-adviseurs


Eva de Groot en Tom Teillers nieuwe Managing Directors van NTI CAD & Company


NTI CAD & Company Group benoemt per 1 juli 2022 Eva de Groot en Tom Teillers tot nieuwe Managing Directors. Beiden hebben momenteel een rol in het managementteam en zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing.

De Groot en Teillers zijn de opvolgers van Rob Oud, inspirator en de huidige algemeen directeur. Oud blijft beschikbaar als adviseur voor het nieuwe directieteam.

Eva de Groot heeft een achtergrond in marketing en is ruim 5 jaar werkzaam bij CAD & Company. Gestart in de rol van Marketing Manager is zij daarnaast verantwoordelijk voor Customer Succes en Operatie. Ook Tom Teillers werkt al geruime tijd bij CAD & Company. Met zijn achtergrond in de werktuigbouw is hij in 2016 gestart als manager van de business unit industrie. Sinds 2018 is hij Manager Sales en hiermee verantwoordelijk voor zowel Sales als Business Development.

Continuïteit gewaarborgd

NTI CAD & Company al geruime tijd bezig met de opvolging van Rob Oud. Zo wordt de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd voor de medewerkers en klanten en gezorgd voor een stabiele overgang. De afgelopen weken is dit volgens het bedrijf in alle rust afgerond. In de dagelijkse praktijk verandert er weinig voor de buitenwereld omdat Eva de Groot en Tom Teillers al een groot gedeelte van de dagelijkse besturing op zich nemen, samen met financieel directeur Mike Smit.

Rob Oud heeft CAD & Company opgericht in 1994 en sinds 2019 is het bedrijf onderdeel van de NTI Group. Oud: “Na ruim 28 jaar is voor mij het moment gekomen om een stap terug te doen en mij te richten op andere ontwikkelingen. Ik ben ontzettend trots dat Eva en Tom mij opvolgen en ik heb het volste vertrouwen in hen. Ik laat NTI CAD & Company achter in zeer goede en capabele handen, waarbij ik ervan ben overtuigd dat de organisatie een geweldige toekomst tegemoet gaat”.

Capabel team

CEO Steen Alexander van NTI Group voegt toe: “Wij heten Eva en Tom van harte welkom in het nieuwe directieteam. Tevens zijn we verheugd dat dit capabele team aan het roer staat voor de toekomstige stappen op onze reis in Nederland. Tegelijkertijd ben ik blij dat dit geen afscheid is van Rob, maar een warm welkom in zijn nieuwe rol als adviseur.”

“Ik heb er ontzettend veel zin in om deze uitdaging aan te gaan, samen met Tom en onze financieel directeur Mike Smit. Met een fantastisch team van CAD & Co’ers, de ondersteuning en het vertrouwen vanuit de NTI Group en de goede samenwerking met onze klanten en partners zie ik deze uitdaging vol vertrouwen tegemoet”, zegt Eva de Groot.

Tom Teillers vervolgt: ”De afgelopen jaren hebben Eva en ik de mogelijkheid en vrijheid gekregen om de rol van CAD & Company voor de Nederlandse bouw en maakindustrie te versterken. We kijken ernaar uit om dit in onze nieuwe functie voort te zetten. Eva, Mike en ik zijn al jaren goed op elkaar ingespeeld, daarom kijk ik met veel energie en vertrouwen naar de toekomst. CAD & Company is een prachtig bedrijf om voor te werken. Samen met al onze collega’s blijven wij onze klanten helpen met automatisering en innovatie.”

Bron: CAD & Company


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.