Event ‘Brabant Water, BIMpress & BIMcollab: BIM in de Waterwereld’ op 31 oktober

Event 19-10-2023 om 9:47 - Infra en civiele techniek - Nieuws - Softwareleveranciers


Event ‘Brabant Water, BIMpress & BIMcollab: BIM in de Waterwereld’ op 31 oktober


Op dinsdag 31 oktober 2023 organiseert BIMcollab in samenwerking met Brabant Water en BIMpress een exclusief evenement in Eindhoven. Tijdens dit evenement zullen Pim Jansen, BIM Specialist bij BIMpress, en Mark Arts, HR/Softskills Specialist bij BIMpress, starten met een inzicht in welke hard skills en soft skills nodig zijn om tot een succesvolle BIM implementatie te komen.

Vervolgens zal Leon van der Wulp, Leadengineer Civiel bij Brabant Water toelichten hoe zij BIM succesvol hebben geïmplementeerd binnen hun organisatie. Daarbij zullen verschillende projecten waarbij gebruik is gemaakt van BIM de revue passeren en wordt er gekeken naar welke rol BIMcollab daarbij heeft gespeeld.

Tijdens het evenement zijn ook de BIM-specialisten van BIMcollab aanwezig om je meer te vertellen over de toepassingen van BIMcollab. Het evenement wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Ontdek hoe BIMcollab bijdraagt aan een naadloze BIM-implementatie en reserveer nu jouw exclusieve gratis ticket.

Programma 31 oktober:

14:00 Ontvangst met koffie & thee

14:30 Presentatie BIMpress & Brabant Water

15:30 Koffiepauze

15:45 Presentatie BIMcollab

16:00 Q&A

16:30 Netwerkborrel


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.