Event ‘cepezed & BIMcollab: modelcoördinatie door ontwerpstadia’ op 26 oktober

Event 13-10-2023 om 16:10 - Architectenbureaus - ICT-dienstverleners - Softwareleveranciers


Event ‘cepezed & BIMcollab: modelcoördinatie door ontwerpstadia’ op 26 oktober


Op donderdag 26 oktober organiseert BIMcollab in samenwerking met architectenbureau cepezed een exclusief evenement in Hotel Arsenaal in Delft. Tijdens dit evenement zal Frank Smit, Architect en BIM-manager bij cepezed, uitgebreid toelichten hoe zij de tools van BIMcollab gebruiken in de verschillende fases van hun projecten. Aan de hand van praktische casestudies leer je alles over hoe BIMcollab cepezed helpt om efficiënter samen te werken met verschillende stakeholders in zowel de design- als uitvoeringsfase. 

Het evenement zal starten met een interactieve rondleiding op de locatie van het project, het Arsenaal. Voor de herontwikkeling van dit historische rijksmonument, waar voorheen het Legermuseum gevestigd was, heeft cepezed zowel het ontwerp als de uitvoeringscoördinatie verzorgd. Het Arsenaal is inmiddels een multifunctionele locatie waarin zich een hotel, restaurant en conferentiecentrum bevindt.

Na de rondleiding zal de presentatie van cepezed starten. Uiteraard zijn tijdens het evenement ook BIM specialisten van BIMcollab aanwezig om je meer te vertellen over BIMcollab en om al je vragen te beantwoorden. De middag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Klaar om te leren hoe je jouw projecten naar een hoger niveau kan tillen met BIMcollab? Reserveer nu jouw exclusieve gratis ticket via het formulier. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen.

Programma:

13:45 – 14:15 ontvangst met koffie & thee

14:15 – 14:45 rondleiding Het Arsenaal door cepezed (2 groepen, optioneel)

14:45 – 15:00 inloop naar de zaal

15:00 – 15:45 presentatie cepezed

15:45 – 16:00 pauze

16:00 – 16:30 presentatie BIMcollab

16:30 – 17:00 Q&A

17:00 – 18:00 netwerkborrel

Over de spreker:

Frank Smit is Architect en BIM-manager bij gerenommeerd architectenbureau cepezed. Cepezed staat bekend om de realisatie van hoogwaardige architectuur door middel van innoverende, multidisciplinaire integratie van bouwelementen, waarbij materiaalgebruik wordt beperkt tot slechts de essentie. Om dat te realiseren is Frank altijd op zoek naar innovatieve BIM-technologieën die geïntegreerd kunnen worden binnen cepezed. In de loop der jaren heeft Frank zijn vaardigheden op het gebied van BIM aangescherpt, waarbij hij de cruciale rol ervan in de moderne architectuur inzag. Zijn vaardigheid in het gebruik van geavanceerde BIM-software, gekoppeld aan zijn nauwgezette aandacht voor detail, heeft hem in staat gesteld de ontwerp- en bouwprocessen te stroomlijnen, waardoor projecten niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook efficiënt en duurzaam.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.