Finalisten DigiDare Award 2022 bekend

21-09-2022 om 16:03


Finalisten DigiDare Award 2022 bekend


De finalisten van de DigiDare Award 2022 zijn bekendgemaakt. Het gaat om Vergunningcheck (Gemeente Rotterdam), BIM Opleidingsplan (SPIE) en Data controleportal (BIM Connected). De finale voor de award is op het event D-Day (7 oktober).

Tijdens de finale bepalen de deelnemers aan deze dag via een stemming wie uiteindelijk de hoofdprijs wint. De selectiecommissie heeft een shortlist van 10 samengesteld uit 45 inzendingen. Van deze voorbeelden van digitaal samenwerken in de gebouwde omgeving zijn korte promotievideo’s gemaakt. Daaruit selecteerde de jury de drie finalisten. De drie sprongen er voor de jury net bovenuit, aldus DigiDare.

Succesverhalen

Met de DigiDare Award vragen BIM Loket en digiGO aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken, rechtstreeks uit de praktijk. Alle inzendingen en de tien korte promotievideo’s staan hier: https://digidareaward.nl/

Bron: BIM Loket


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.