FMN en TVVL gaan samenwerken

Nieuws 22-03-2022 om 12:01 - Alle rubrieken


FMN en TVVL gaan samenwerken


De verenigingen TVVL en Facility Management Nederland (FMN) gaan per 1 april samenwerken. TVVL uit Woerden gaat voor FMN de ledenadministratie, financiën, eventorganisatie en marketing uitvoeren.

Beide verenigingen zijn actief in de gebouwde omgeving en zien voordelen van hun samenwerking voor hun respectievelijke leden, de sector én de maatschappij.

De onafhankelijke beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) verbindt al meer dan 25 jaar eindgebruikers, opdrachtgevers en leveranciers binnen het facilitaire domein en aangrenzende vakgebieden. FMN vertaalt naar eigen zeggen economische, politieke, demografische en technologische ontwikkelingen naar passende oplossingen voor werkomgevingen en ontmoetingsplekken, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en fabrieken.

TVVL ontwikkelt oplossingen voor technische uitdagingen in de vorm van een platform of ‘denktank’ waar leden kennis ontwikkelen, delen en overdragen. TVVL heeft dit vormgegeven in onder andere het online platform TVVL Connect.

Bron: TVVL


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.