Fred Schoorl stopt als directeur BNA

22-09-2022 om 11:27


Fred Schoorl stopt als directeur BNA


Fred Schoorl zet na tien jaar een stap terug als directeur van de branchevereniging van Nederlandse architectenbureaus BNA. Het bestuur van BNA maakte via de eigen site bekend dat hij begin 2023 het stokje overdraagt aan een nieuwe directeur. Hij blijft in deeltijd als strategisch adviseur nog enige tijd aan de BNA verbonden.

Het bestuur van de BNA is volgens BNA-voorzitter Jolijn Valk ‘zeer dankbaar’ voor wat Schoorl voor de BNA heeft betekend. “Met de transformatie naar branchevereniging en tal van verbeteringen en vernieuwingen heeft hij binnen en buiten de vereniging indruk gemaakt”, zegt Valk. “Er staat nu een andere, moderne BNA. Zijn kenmerkende energie, veelzijdigheid en strategisch inzicht hebben de vereniging midden in de vorige crisis en ook de laatste jaren echt vooruit gebracht. De erkenning als ‘meest vernieuwende vereniging van Nederland’ in 2016 was dan ook meer dan terecht.”

Bron: BNA


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.