Futurebuild Digital op 26 april

Event 12-04-2022 om 10:08 - Innovatie en duurzaamheid


Futurebuild Digital op 26 april


Futurebuild Holland organiseert op dinsdag 26 april van 10.00 tot 12.00 uur het online event Futurebuild Digital. Daarin wordt twee uur lang gepraat over biobased.

Wat moet er gebeuren om vanaf 2025 klimaatneutraal te gaan bouwen? Hoe zit het met het CO2-budget? Alleen met biobased en urban mining hebben we nog kans temperatuurstijging onder anderhalve graad te houden. Dat CO2-neutraal bouwen kan, toont de natuurhuis-competitie van Ballast Nedam Development aan.

Programma

Het programma van Futurebuild Digital is rond, met hoofdredacteur Marvin van Kempen van Duurzaam Gebouwd als dagvoorzitter, en Jan Willem van de Groep als side kick. Jan Willem is ook ambassadeur van deze editie van Futurebuild Digital.

Om 10.00 uur opent CEO Onno Dwars van Ballast Nedam Development het event met een bijdrage over Klimaatneutraal = energieneutraal + milieuneutraal.

Van 10.10 tot 10.40 uur praat projectontwikkelaar Rosa Bos van Ballast Nedam Development met de winnaar van het Natuurhuis over innovatiekracht en schaalbaarheid.

Van 10.40 tot 11.10 uur heeft algemeen directeur Mantijn van Leeuwen van NIBE het over Anderhalve graad opwarming: Biobased en urban mining onmisbaar.

Van 11.10 tot 11.40 uur spreekt Jan Willem van de Groep samen met 3 ontwikkelaars biobased materials over Sturen op CO2-emissie verlagen in de bouw? Kan morgen gefikst zijn + 3 topinnovaties biobased.

Van 11.40 tot 12.00 uur wordt deze editie van Futurebuild Digital afgesloten met een verfrissende paneldiscussie over ‘Biobased en de weg niet meer terug’. Met Onno Dwars, Mantijn van Leeuwen, Rosa Bos en Jan Willem van de Groep, onder leiding van dagvoorzitter Marvin van Kempen, hoofdredacteur van Duurzaam gebouwd.

Inschrijven

Futurebuild Digital richt zich op projectontwikkelaars, woningcorporaties, architecten en grote bouw-  en installatiebedrijven. Digitaal bijgepraat worden over ontwikkelingen en oplossingen omtrent biobased bouwen? Registreer dan nu voor Futurebuild Digital op 26 april.

Bron: Duurzaam Gebouwd


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.