Graitec lanceert Advance PowerPack 2022

Nieuws 04-06-2021 om 11:01 - Softwareleveranciers


Graitec lanceert Advance PowerPack 2022

Graitec heeft het Advance PowerPack 2022 uitgebracht. Dit is een set tools die zorgt voor betere productiviteit bij gebruikers van Autodesk-oplossingen zoals Autodesk Revit en Autodesk Advance Steel.

Nieuwe functies:
  • Plaats maatlijnen in Revit sneller dan ooit, met de nieuwe snelle maatvoeringstool in het Advance PowerPack for Revit. Trek gewoon een lijn en de tool plaatst een maatvoering die rekening houdt met alle kruisende objecten.
  • Veel nieuwe wapeningsmodellerings- en detailleringstools in het Advance PowerPack voor Revit. Wapeningsbeperkingen voor verbeteringen, nieuwe mechanismen voor het maken van weergaven en tekeningen, RC Slabs-groepering, filter op partitie om door de balken te bladeren, honderden verbeteringen in de ontwerpmodules.
  • Een nieuw synchronisatiemechanisme om modellen en technische gegevens uit te wisselen en te synchroniseren tussen Revit, Advance Steel en Advance Design.
  • Verschillende verbeteringen voor Advance Steel met betrekking tot de trappen en balustrades. Deze bieden gebruikers de mogelijkheid om te bepalen hoe de relingconstructies en subconstructies worden gebouwd. Met onder meer verbindingen voor panelen – bevestigingsogen en specifieke lasverbindingen.
  • Tientallen functies die rekening houden met de verzoeken van gebruikers over de hele wereld om de efficiëntie van het dagelijkse gebruik te verbeteren.
‘Gebruikersgerichte innovatieve oplossingen’

“Graitec streeft al meer dan 30 jaar naar het bieden van gebruikersgerichte innovatieve oplossingen aan zijn gewaardeerde klanten. Deze nieuwe Advance PowerPack 2022-release is daarop geen uitzondering. Hij biedt belangrijke verbeteringen voor alle gebruikers van Autodesk Revit en Autodesk Advance Steel, ongeacht de projecten die ze doen”, zegt Joseph PAIS, productdirecteur van Graitec. “Automatische maatvoeringstools, nieuwe krachtige weergaven en tekeningengenerator, verbeteringen aan onze koppeling naar Excel, uitgebreide mogelijkheden voor trappen en balustrades, nieuw synchronisatiemechanisme, honderden nieuwe functies om het dagelijkse gebruik te versnellen van uw Autodesk-applicatie, noem maar op…”

Het Advance PowerPack 2022 kan hier worden gedownload.

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.