Graphisoft lanceert roadmap voor 40-jarig jubileum

Nieuws 27-07-2022 om 11:40 - Architectenbureaus - BIM-cloudplatforms


Graphisoft lanceert roadmap voor 40-jarig jubileum


Graphisoft heeft zijn nieuwe visie en strategische roadmap onthuld bij de online lancering van zijn nieuwste oplossingen en diensten, waaronder Archicad 26, BIMx, BIMcloud en DDScad.

“We vieren het 40-jarig jubileum van Graphisoft, maar willen ook terugkijken op hoe ver we zijn gekomen, als wereldleider in onze branche en gebruikers in meer dan 120 landen met 29 gelokaliseerde versies en miljoenen gebouwen dier zijn ontworpen met Archicad”, zegt CEO Huw Roberts van Graphisoft. “Maar hoe trots we ook zijn op ons verleden, we zijn nog enthousiaster over onze toekomst. We blijven gefocust op het begrijpen van onze gebruikers, hun behoeften en ambities, en op het leveren van geweldige producten en diensten om hen te helpen het beste uit zichzelf te halen en geweldige architectuur te creëren.”

Visie, missie en strategie van Graphisoft

Graphisoft gelooft in een wereld waarin gebouwen het leven van mensen beter maken en waar deze gebouwen worden ontworpen en opgeleverd door gedigitaliseerde multidisciplinaire teams die gemakkelijk en effectief samenwerken. Om deze visie te helpen realiseren, is de missie van Graphisoft: ‘Teams in staat stellen om geweldige architectuur te creëren’.

Om die missie te vervullen, levert Graphisoft uitzonderlijke software, met geïntegreerde diensten, kennis en knowhow, voordelen en ondersteuning – zodat architecten en multidisciplinaire ontwerpteams hun ontwerp kunnen maximaliseren.

Strategische roadmap

De strategische roadmap van Graphisoft bestaat uit meerdere stromingen — voor architectuur, multidisciplinair ontwerp, samenwerking tussen ontwerpteams en productieve ecosystemen — elk met plannen voor nieuwe functies, mogelijkheden en verbeteringen.

Architectuur blijft gericht op ontwerp , documentatie, visualisatie en samenwerking, terwijl multidisciplinair ontwerpen begint met OPEN BIM en verder gaat met geïntegreerd ontwerp. Dit werd dit jaar uitgebreid met de nieuw samengevoegde DDScad-mogelijkheden van Graphisoft voor de engineering van bouwsystemen. De samenwerking van het ontwerpteam is gecentreerd rond BIMcloud en BIMx, contact met OPEN BIM en BCF en verbinding met Common Data Environments (CDE’s).

Bron: PBCToday


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.