Heijmans helpt bij restauratie Zeeuwse kasseistrook

Nieuws 15-03-2022 om 10:35 - Aannemers en bouwbedrijven


Heijmans helpt bij restauratie Zeeuwse kasseistrook


Bouwbedrijf Heijmans heeft belangeloos geholpen bij het restaureren van een kasseistrook op de Knolweg bij het Zeeuws-Vlaamse dorp De Clinge. Wielermagazine Bicycling nam hiervoor het initiatief en startte een petitie ter behoud van de strook.

De petitie van Bicycling werd in een mum van tijd ondertekend door 1.600 mensen en zelfs vele oud-profs zetten hun handtekening. Vervolgens werd de petitie aangeboden aan Staatsbosbeheer (de eigenaar van de grond) en de Burgemeester van Hulst.

Heijmans nam vervolgens het schoonmaken van de kasseistrook op zich. Die was volledig verdwenen onder de blubber, prut en gras. Het resultaat werd afgelopen weekend feestelijk onthuld. Nu is een van de mooiste, eeuwenoude kasseistroken van Nederland weer in ere hersteld. En kunnen wielrenners er hun nieren laten rammelen.

Bron: NOS, Bicycling


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.