Het Nationaal BIM Platform lanceert nieuwe site

Nieuws 12-04-2021 om 15:00 - Overige


Het Nationaal BIM Platform lanceert nieuwe site


Het Nationaal BIM Platform (HNBP) heeft sinds deze week een nieuwe website. De site is nu gebruiksvriendelijker en kent een aantal nieuwe features. Zo kunnen bedrijven vanaf nu gratis een bedrijfsprofiel aanmaken, kunnen gebruikers zelf nieuws, opinie, events en vacatures plaatsen op de homepage en is er met HNBP PRO een nieuw accounttype voor BIM-professionals.

HNBP is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een vertrouwd platform voor veel bedrijven en BIM-professionals. Sinds 1 januari 2021 is het beheer van het platform overgenomen door mediacontent.nu, het communicatiebureau van René Frederick en zijn team. Met de vernieuwde website willen zij het platform meer eigentijds en gebruiksvriendelijk maken.

BIM-Update nu 2x per week

De nieuwsbrief wordt per direct 2x keer per week verzonden naar ruim 2.000 ontvangers met interesse in BIM. Voorheen was dit een tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo worden BIM-belangstellenden vaker op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BIM, 3D-modelleren en innovaties in de bouw. De nieuwsbrief bevat ook banners waarmee bedrijven kunnen adverteren. Bedrijven met een PLUS-pakket krijgen 25 procent korting en met COMPLEET krijgen ze zelfs 50 procent korting op banners. Meer informatie over onze diensten staat hier.

HNBP PRO

HNBP PRO is een nieuw type account voor BIM-professionals. Gebruikers met een PRO-account kunnen gebruik maken van bepaalde extra diensten op de site zoals het raadplegen van profielen van BIM-professionals, discussiëren, vragen stellen en oproepen doen op het BIM-Forum. Hiervoor upgraden ze hun account tot HNBP PRO. Dit type account is dit jaar gratis voor medewerkers van bedrijven met een bedrijfsprofiel. Vanaf volgend jaar gelden bundels tegen betaling. Voor nieuwe aanmeldingen geldt een gratis introductieaanbod tot 1 september.

BIM-professionals

Personen die zich in de sector willen profileren, kunnen ook gratis een persoonlijk profiel aanmaken en hun expertise delen. Dit gratis accounttype heet BIM-professionals en deze personen worden getoond in het overzicht van BIM-professionals. Deze profielen zijn echter niet publiek toegankelijk en alleen zichtbaar voor mensen die zijn ingelogd met een PRO-account. Het persoonlijk account kan worden gekoppeld aan een bedrijfsprofiel en vice versa.

BIM-Forum

Een van de nieuwe features is ook het BIM-Forum waar BIM-professionals kunnen discussiëren, vragen stellen en oproepen kunnen doen. Hiervoor is dus ook een PRO-account nodig.

Support

Met vragen en/of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met het team via mail of telefonisch via 088 776 3444.


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.