Infra Innovatie Netwerk gaat op in andere netwerken

Nieuws 09-03-2023 om 10:31 - Infra en civiele techniek - Innovatie en duurzaamheid


Infra Innovatie Netwerk gaat op in andere netwerken


Het Infra Innovatie Netwerk (IIN) stopt in zijn huidige vorm en gaat in 2023 verder onder Duurzaam GWW en andere initiatieven. Henry Bos (voorzitter IIN) en Joost Fijneman (programmamanager Duurzaam GWW, CROW) leggen in een interview uit waarom dit besluit is genomen.

Het netwerk stelt dat het 7 jaar succesvolle aanjager is geweest van innovatie in de grond-, weg- en waterbouwsector. In 2023 gaat het Infra Innovatie Netwerk op in andere netwerken en initiatieven.

Doel bereikt

Het Infra Innovatie Netwerk heeft als aanjager gezorgd dat er op steeds meer plekken aandacht is gekomen voor innovatie. Door de noodzaak van innovatie expliciet aan de orde te stellen bij verschillende thema’s wordt er gerichter over gesproken en vaker naar gehandeld. Daarmee zegt het Infra Innovatie Netwerk zijn doel te hebben bereikt: ‘innovatie als integraal onderdeel van de infrastructuur’.

Ondergebracht in Duurzaam GWW

Nu wordt het Infra Innovatie Netwerk onder andere ondergebracht in het initiatief Duurzaam GWW. In een interview vertellen Henry Bos (voorzitter Infra Innovatie Netwerk) en Joost Fijneman (programmamanager Duurzaam GWW, CROW) over innovatie als integraal onderdeel van de infrastructuur en de overlap tussen duurzaamheid en innovatie in de toekomst.

Lees het hele interview via onderstaande link.

Bron: CROW


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.