Infra Relatiedagen twee maanden uitgesteld

Event 03-01-2022 om 15:02 - Infra en civiele techniek


Infra Relatiedagen twee maanden uitgesteld


De Infra Relatiedagen zijn twee maanden uitgesteld naar eind maart 2022. Ze vinden nu plaats op 29, 30 en 31 maart in Hardenberg.

Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van corona wilden steeds meer exposanten dat het evenement zou opschuiven. De organisatie heeft daaraan dus gehoor gegeven. Plaats van handeling blijft de Evenementenhal Hardenberg. Twee maanden uitstel lijkt weliswaar niet veel, maar organisator Easyfairs hoopt ermee de tijd te winnen die nodig is voor wat meer geloof in een vakbeurs. De huidige lockdown duurt immers zeker tot 14 januari en het idee dat er ruim twee weken later een groot evenement moet plaatsvinden met zo’n 350 exposanten en 14.000 bezoekers, lijkt nu nog vrij onwerkelijk.

Uitstel leidt (hopelijk) niet tot afstel

Dat vonden steeds meer exposanten van de Infra Relatiedagen dus ook, legt Irma de Hoon van Easyfairs uit. De geuite zorgen waren reden voor “een inventarisatie onder onze huidige exposanten en hieruit blijkt dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar eind maart. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen.”

De hoop is daarmee dat uitstel niet leidt tot afstel. “Uit veel gesprekken bleek er ook angst te zijn dat de beurs mogelijk opnieuw met een jaar zou worden verplaatst. Dat is het laatste wat de branche wil en wat wij willen. Daarom een verplaatsing van twee maanden, in de veronderstelling dat we dan weer ‘gewoon’ kunnen beurzen en gevoed door het nieuws dat de boostercampagne medio januari afgerond zal zijn voor alle mensen van 18 jaar en ouder”, aldus De Hoon.

Bron: Infrasite


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.