Infra Relatiedagen verplaatst naar 2022

Event 21-01-2021 om 11:25 - Infra en civiele techniek


Infra Relatiedagen verplaatst naar 2022


De komende editie van Infra Relatiedagen die gepland stond op 2, 3 en 4 februari 2021 in Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar 1, 2 en 3 februari 2022. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten besloten.

“Wij merkten in de afgelopen periode dat steeds meer exposanten zich zorgen maakten over hun deelname vanwege de corona-ontwikkelingen. Het is onze taak om te luisteren naar de infrasector en met hen mee te denken”, zegt Roos op’t Holt namens Infra Relatiedagen. “Om die reden hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van de doorgang van Infra Relatiedagen op de huidige datum of te verplaatsen naar 2022. Hieruit blijkt dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar 2022. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen.”

Coronasituatie verandert razendsnel

Op’t Holt vervolgt: “In de afgelopen weken veranderde de coronasituatie razendsnel. Op dit moment geldt er zelfs een verbod op beurzen en evenementen. Daar hebben wij alle begrip voor, want we moeten dit virus zo snel mogelijk onder controle krijgen. Ook verwachten wij dat de maatregelen die gericht zijn op zo min mogelijk persoonlijke contacten en reisbewegingen voorlopig nog van kracht blijven. Deze maatregelen geven te veel zorgen over de komst van bezoekers en de gezondheid van de exposanten, bezoekers en eigen medewerkers. Hierdoor veranderde ook het sentiment onder de exposanten en dat begrijpen wij als geen ander. Vandaar dat wij gezamenlijk besloten hebben de beurs naar 2022 te verplaatsen.”

Volgende editie in 2022

De volgende editie van Infra Relatiedagen is op 1, 2 en 3 februari 2022 in Evenementenhal Hardenberg. De beursvloer telt jaarlijks zo’n 350 exposanten, die bezocht worden door circa 16.000 infraprofessionals. Infra Relatiedagen is daarmee het grootste netwerk- en kennisevent in Noordoost-Nederland voor de grond-, weg- en waterbranche.

BronBIGnieuws


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.