Installatie Vakbeurs van 13-15 september

Event 25-08-2022 om 11:20 - Installatiebedrijven


Installatie Vakbeurs van 13-15 september


De Installatie Vakbeurs wordt dit jaar gehouden op 13, 14 en 15 september in Evenementenhal Hardenberg. Thema deze editie is ‘De toekomst door een groene bril’. De Groene Hal wordt volgens de organisatie één van de grote publiekstrekkers.

De beurs besteedt dit jaar uitgebreid aandacht aan de grote thema’s van dit moment: Energietransitie, Besparingstechnieken, Circulariteit en Gezond binnenklimaat. Met ruim 130 exposanten is Installatie Vakbeurs 2022 het grootste evenement voor de installatiesector in Noordoost-Nederland.

Irma de Hoon, Business Unit Director Building van Easyfairs, ziet dat de installatiesector in het hart staat van grote ontwikkelingen. “We staan voor essentiële uitdagingen op het gebied van CO2-reductie. Er zijn weinig sectoren die zo hard innoveren, en deze innovaties zo snel naar de eindgebruiker brengen. Daarover gaat Installatie Vakbeurs 2022. We presenteren direct toepasbare innovaties, tegelijkertijd laten we zien welke kant het de komende vijf jaar opgaat.”

Registreren kan voor de Installatie Vakbeurs kan hier.

Bron: Installatie Vakbeurs


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.