Installatievakbeurs VSK verschuift 25e editie naar mei 2022

Event 14-12-2021 om 10:59 - Installatieadviesbureaus - Installatiebedrijven


Installatievakbeurs VSK verschuift 25e editie naar mei 2022


De jubileumeditie van VSK, de vakbeurs voor de installatiebranche, verschuift naar 17 t/m 20 mei 2022. De Jaarbeurs heeft dat besloten in nauw overleg met de branche.

Momenteel zijn er voor exposanten en bezoekers teveel onzekerheden over de duur van de coronamaatregelen en de impact daarvan op de beurs. De beurs zou eigenlijk plaatsvinden van 8 tot en met 11 februari.

“We hebben veel overleg gehad met de branche en de uitkomst daarvan is dat we de VSK een paar maanden doorschuiven. Deze sector speelt een ongelooflijk belangrijke rol in de energietransitie, dus de behoefte om elkaar te zien en spreken is heel groot. We hebben er alle vertrouwen in dat we dat in mei ongedwongen kunnen doen”, zegt CEO Albert Arp van de Koninklijke Jaarbeurs.

Sector blij met besluit

De sector zelf is groot voorstander van verschuiven. “Binnenklimaat Nederland is blij met het besluit om de VSK uit te stellen naar mei. Vanuit Binnenklimaat Nederland hechten we net als onze partners groot belang aan de veiligheid en gezondheid van exposanten en bezoekers, maar ook de kwantiteit en kwaliteit van het beursbezoek hadden onze aandacht”, zegt directeur Remi Hompe van Binnenklimaat Nederland. “Met het uitstellen van de beurs gaan we  gezamenlijk met de VSK-organisatie, deelnemers en branchepartners werken aan een veilige en succesvolle beurs in mei.”

“Als NVKL wilden we natuurlijk niets liever dan de branche inspireren en duurzaamheid aanjagen.”, aldus directeur Coen van de Sande van de NVKL. “Wij willen ons als branchevereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling op de VSK goed kunnen presenteren als kennis- en ontmoetingscentrum. We zijn daarom bijzonder verheugd met het verplaatsen van de 25ste editie van de VSK naar mei 2022.”

Henk Sybring, voorzitter van de Nederlandse Verwarmingsindustrie, is ook blij met de oplossing. “Corona plaatste ons allen voor een serieus dilemma. Als partners hebben we bijzonder constructief overlegd. Wat is het fantastisch dat de Jaarbeurs deze oplossing heeft gevonden. De vakbeurs VSK is een hoogtepunt voor de branche, de nieuwe datum in mei zal vast en zeker bijdragen aan een extra succesvolle editie.”

‘Onze toekomst, jouw wereld’

Joyce van de Hoef van de beursorganisatie kijkt met vertrouwen uit naar de komende editie in mei. “Er zijn veel ontwikkelingen en mooie initiatieven binnen de installatiebranche en die willen we natuurlijk goed laten zien op de VSK. De behoefte van de branche om elkaar weer live te ontmoeten en te inspireren is groot. In mei hebben we zeker meer garantie dat we een weer een hele mooie editie van de VSK neer kunnen zetten met elkaar. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.”

Meer informatie over de VSK is hier te vinden.  Registreren kan hier.

Bron: Installatieprofs


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.