Itannex breidt opleidingen uit met blended training

Nieuws 25-11-2020 om 10:29 - Alle rubrieken - Onderwijs en opleidingen - Softwareleveranciers


Itannex breidt opleidingen uit met blended training


Itannex heeft een trainingsconcept ontwikkeld voor het aanbod Revit-opleidingen op basis van een combinatie van zelfstudie en klassikale training. Deze blended trainingen voor modelleurs starten vanaf vandaag, het klassikale deel begint in december. Volgens Itannex sluiten de blended trainingen aan bij de digitale transitie binnen de bouw.

Blended training is een combinatie van zelfstudie via e-learning en klassikaal onderwijs. Op deze manier kunnen deelnemers eerst op eigen tempo de kennis eigen maken, om vervolgens de verdiepingsslag te maken via de klassikale lessen. Deze combinatie maakt leren effectief!

Itannex biedt een breed opleidingsaanbod aan, gericht op CAD- en BIM-trainingen en opleidingstrajecten. Deze opleidingen zijn beschikbaar in diverse vormen. Itannex zet het blende leren in voor de volgende trainingen; Revit basistraining (architecture en structure), Revit families training en Versneld modelleren met Dynamo.

Behoefte van klanten

Volgens productmanager Froukje Weise van Itannex spelen de blended trainingen in op een behoefte van klanten. “Itannex is partner in digitale transitie van veel bedrijven voor de bouw. Om die transformatie optimaal te kunnen implementeren, is het belangrijk om de verbinding te leggen tussen mens, technologie en proces. Daar speelt kennis een belangrijke rol in en dat is precies waar Itannex bij ondersteunt”, aldus Weise.

BronItannex


Itannex

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Denise Haverkate

Adres:
Het Wendelgoor 11, 7604 PJ Almelo, Nederland

Telefoon:
088 872 00 00

Over Itannex:
Itannex is een landelijk opererend adviesbureau voor 3D-teken- en BIM oplossingen in de bouw, installatie- en civiele techniek. Onze producten en diensten worden zodanig geconfigureerd dat deze optimaal zijn afgestemd op uw bedrijfsvoering, bijvoorbeeld via onze SmartRevit bibliotheek. Itannex onderscheidt zich van andere Autodesk leveranciers doordat we veel meer leveren dan software. Wij begeleiden bij de implementatie van software en kunnen ook (in-company) opleidingen en trainingen verzorgen. Daarnaast hebben wij technisch hoog opgeleide consultants in dienst die uw project kunnen begeleiden. Door hun kennis van de bouw, techniek en van de software, kunnen wij u verder helpen met uw project!

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.