KUBUS Architects in Ctrl – Hippo architecten 26 april

Event 12-04-2022 om 10:34 - BIM-adviseurs


KUBUS Architects in Ctrl – Hippo architecten 26 april


KUBUS organiseert op dinsdag 26 april van 14.00 tot 15.00 uur weer een editie van Architects in Ctrl. Dit keer neemt projectarchitect Anke Geebelen van Hippo architecten deelnemers mee in enkele projecten die zij met behulp van Archicad heeft uitgevoerd.

Inhoud van de sessie

  • De voordelen van Archicad voor particuliere woningen
  • De renovatietool bij grotere projecten
  • Visualiseren van renovatieprojecten

Over Hippo Architecten

Hippo architecten is in 1997 opgericht door Jan Keymis en Sonja Jacobs. Ondertussen bestaat het hippo-team uit een vijftal enthousiaste architecten. Dat maakt het een compact maar dynamisch bureau dat inzet op maatwerk door middel van een geïntegreerde aanpak. Hippo architecten is dan ook gespecialiseerd in renovatieprojecten.

Aanmelden

Meld je vrijblijvend aan. Wel geïnteresseerd, maar kan je er niet bij zijn? Schrijf je dan alsnog in en ontvang de opname achteraf.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.