Architects in Ctrl vanmiddag 16 november 14.30 uur

Event 16-11-2021 om 9:14 - Architectenbureaus - Softwareleveranciers


Architects in Ctrl vanmiddag 16 november 14.30 uur


KUBUS organiseert op dinsdag 16 november om 14.30 uur het gratis online event Architects in Ctrl. Hierbij zijn Rob van Vugt en Maron Vondeling van Lichtstad Architecten te gast.

Lichtstad Architecten hecht veel waarde aan duurzaam en circulair ontwerpen/bouwen: “Het zit in ons DNA en is kenmerkend voor onze projecten.” Vanuit de overheid is er steeds meer vraag naar circulair bouwen. Bij Lichtstad Architecten merken ze dat de ontwikkelingen heel hard gaan en dat deze interessant zijn voor zowel de opdrachtgever als voor de bouwer.

Circulaire sporthal Bredius

In Architects in Ctrl vertellen Rob van Vugt en Maron Vondeling aan de hand van interessante vragen hoe zij de circulaire sporthal Bredius hebben ontworpen met Archicad.

Gratis inschrijven

Schrijf je hier in voor deze sessie. Goed om te weten; bij het inschrijven kan je ook zelf een vraag stellen. Wie weet wordt deze beantwoord in de live sessie. Wel geïnteresseerd, maar verhinderd? Inschrijven kan alsnog, en ontvang de opname achteraf.

Bron: KUBUS


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Lonneke van de Ven

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Solibri Inc. in de Benelux. KUBUS is promotor van open standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS de producten KUBUS Spexx, Nederlands meest gebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®,’s werelds eerste cloud based BIM issuemanagementsysteem op basis van openBIM formaten, met plug-ins voor alle grote BIM pakketten. Vanuit kantoren in Eindhoven (NL), Amsterdam (NL), Hasselt (BE) en Belgrado (RS) worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 80.000 gebruikers in de bouw.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.