KUBUS bij ARCHITECT@WORK Amsterdam op 27 en 28 september

Event 06-09-2023 om 12:42 - Architectenbureaus - ICT-dienstverleners - Softwareleveranciers


KUBUS bij ARCHITECT@WORK Amsterdam op 27 en 28 september


27 en 28 september, 10.00-20.00

Op 27 en 28 september opent ARCHITECT@WORK haar deuren op het Hembrugterrein in Zaandam. Na een succesvolle editie in Rotterdam afgelopen jaar, wordt dit de eerste editie van het evenement in de omgeving van Amsterdam.

ARCHITECT@WORK in Amsterdam is een uniek totaalevenement voor o.a. architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers met focus op productinnovaties. Met ‘Healthy Materials’ staat dit jaar een zeer actueel thema centraal.

Meer dan 160 exposanten zijn op de beurs aanwezig, waaronder KUBUS op stand 87. Hier demonstreren ze Archicad én de DesignLCA. Met deze unieke en krachtige add-on heb je als architect de unieke mogelijkheid om tijdens het ontwerpproces een volledige en realistische LCA-ontwerpberekening te maken. Deze LCA-berekening is gebaseerd op het energieverbruik van het ontwerp (berekend met de EcoDesigner STAR) en de CO2-belasting die het materiaal vertegenwoordigt (gebaseerd op de koppeling met materialendatabase).

Bemachtig jouw gratis ticket hier!


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.