KUBUS geeft 100 gratis kaarten weg voor Architect@Work

Event 26-08-2022 om 15:02 - Architectenbureaus


KUBUS geeft 100 gratis kaarten weg voor Architect@Work


KUBUS staat met Archicad 26 op 14 en 15 september op Architect@Work in Rotterdam Ahoy. Het bedrijf mag hiervoor 100 gratis kaarten weggeven.

Deze negende editie van Architect@Work Rotterdam is vooral gericht op (interieur)architecten. Het thema luidt ‘Healthy Materials’, waarbij de focus niet enkel ligt op het materiaal en de productie ervan, maar ook op alle processen die een product doorloopt.

Zoals gewoonlijk is er een uitgebreid, omkaderend seminarprogramma rond het centrale thema. Er wordt volledig hybride georganiseerd, waardoor bezoekers zowel live als virtueel aanwezig kunnen zijn.  Bij de randmanifestaties springt ‘Healthy Heroes’ door Material District het meest in het oog. Verder zijn ook Images by DAPh en de Project Wall door world-architects.com andermaal blikvangers.

Gratis kaarten KUBUS

KUBUS geeft dus 100 gratis kaarten weg voor dit event. Wees er snel bij en claim hier je kaarten.

Kijk hier voor meer informatie over het event Architect@Work.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.