KUBUS komt met gratis stappenplan voor kiezen modelleersoftware

Nieuws 21-04-2022 om 10:47 - Architectenbureaus - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


KUBUS komt met gratis stappenplan voor kiezen modelleersoftware


KUBUS heeft een gratis downloadbaar stappenplan waarmee architecten de juiste modelleersoftware kunnen kiezen. Voor architecten is het volgens KUBUS belangrijk dat ze met de juiste modelleersoftware werken.

De software heeft namelijk invloed op de efficiëntie van het ontwerpproces, de kwaliteit van ontwerpen en renders, de samenwerking met andere partijen en op het ontwerpplezier. Maar hoe weet je welke ontwerpsoftware het beste bij jou past? En hoe maak je een keuze tussen de verschillende soorten software? Het stappenplan van KUBUS helpt bij het kiezen van modelleersoftware die past bij je wensen en behoeften.

Bron: KUBUS


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.