KUBUS ontwikkelt ROI-calculator voor Archicad

Nieuws 16-06-2022 om 9:54 - Architectenbureaus


KUBUS ontwikkelt ROI-calculator voor Archicad


Het personeelstekort lijkt voorlopig aan te houden en dus richten bedrijven zich op het verhogen van de productiviteit. KUBUS heeft daarom een ROI-calculator ontwikkeld, waarmee architectenbureaus inzicht krijgen in het rendement van hun investering (ROI) wanneer ze overstappen op de tekensoftware van Archicad.

De ROI-calculator houdt rekening met diverse factoren, zoals de leercurve en de vermindering van de productie tijdens die leercurve. De toename in productie na afronding van de leerperiode wordt ook meegenomen in de berekening. Afhankelijk van het aantal af te nemen licenties en eventuele kosten voor trainingen toont de ROI-calculator de verwachte winst voor de komende vijf jaar. Zo weten architectenbureaus dus precies waar ze aan toe zijn.

Zelf ontdekken hoe lang jouw ROI is bij overstap naar Archicad? Ga naar de ROI-calculator op de site van KUBUS.


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.