Kubus organiseert webinar: 9 redenen om te kiezen voor Archicad

Event 31-05-2021 om 12:14 - Softwareleveranciers


Kubus organiseert webinar: 9 redenen om te kiezen voor Archicad

Kubus organiseert op dinsdag 8 juni van 14.00 tot 14.30 uur een gratis online webinar met als titel ‘9 redenen om te kiezen voor Archicad’.

Overstappen op andere software, maar nog geen pakket gekozen? In dit webinar geeft BIM-specialist Michelle Vrolix 9 algemene redenen waarom architecten kiezen voor Archicad. De vele features worden dus buiten beschouwing gelaten.

Gratis inschrijven

Deelname is gratis, maar inschrijven wel verplicht. Dat kan hier. Wel geïnteresseerd, maar verhinderd? Schrijf dan alsnog in en ontvang de opname achteraf.

Bron: Kubus


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Lotje van Rijsoort

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Solibri Inc. in de Benelux. KUBUS is promotor van open standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS de producten KUBUS Spexx, Nederlands meest gebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®,’s werelds eerste cloud based BIM issuemanagementsysteem op basis van openBIM formaten, met plug-ins voor alle grote BIM pakketten. Vanuit kantoren in Eindhoven (NL), Amsterdam (NL), Hasselt (BE) en Belgrado (RS) worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 80.000 gebruikers in de bouw.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.