KUBUS webinar ‘3D-modelleren met het gemak van 2D’ op 17 augustus

Event 01-08-2023 om 9:55 - Softwareleveranciers


KUBUS webinar ‘3D-modelleren met het gemak van 2D’ op 17 augustus


17 augustus 14.00 – 14.45u

Ben jij een architect die het liefst in 2D tekent? Heb je het idee dat 3D niet aan jou besteed is omdat het te ingewikkeld en te gedetailleerd is? Of ben je van mening dat jouw projecten te veel maatwerk zijn om in een 3D-pakket te kunnen gieten?

Meld je dan zeker aan voor dit webinar, waarin BIM Consultant Michiel Neven laat zien hoe Archicad jou de voordelen van 3D biedt met het gemak van 2D. Archicad biedt namelijk verschillende tools en functies om het modelleren gemakkelijker te maken, ook voor architecten die meer gewend zijn aan 2D-ontwerpen.

In dit webinar komen onder andere de volgende thema’s aan bod:

  • Waarom 3D modelleren
  • Werken met bestaande tekeningen
  • Werken van grof naar fijn
  • Creëren van layouts

Kun je niet live aanwezig zijn op 17 augustus? Meld je dan alsnog aan en ontvang de opname achteraf.

Let op: dit webinar is bedoeld voor architecten die nog niet met Archicad werken.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.