KUBUS webinar ‘Flexibel landschappen modelleren in Archicad’ op 26 september

Event 29-08-2023 om 11:21 - Architectenbureaus - ICT-dienstverleners - Softwareleveranciers


KUBUS webinar ‘Flexibel landschappen modelleren in Archicad’ op 26 september


26 september, 14:00-15:00

Een landschapsontwerp ontstaat vaak vanuit een creatief proces, dat hierna in 2D-plannen verder uitgewerkt wordt. Parallel hieraan worden 3D-modellen vervaardigd voor visualisaties en sfeerimpressies. Meer en meer wordt er door samenwerkende partners gevraagd om concrete 3D-informatie waardoor de stap naar een 3D/BIM-model steeds relevanter wordt. Dit webinar van KUBUS op 26 september besteedt hier aandacht aan.

Onder begeleiding van BIM Consultant Gijs Verhagen legt de Deense architect Thomas Graabæk, (GRAPHISOFT Center Denemarken) uit dat hier in principe maar één 3D/BIM-pakket voor nodig is. Aan de hand van verschillende voorbeelden en cases uit Denemarken demonstreert hij hoe je landschappen in Archicad ontwerpt en hoe dit je workflow, samenwerking en werkplezier positief beïnvloedt. Klinkt dit interessant? Meld je dan zeker aan voor dit webinar!

Onder andere de volgende topics komen aan bod:

  • Landschappen ontwerpen in Archicad (2D en 3D)
  • Samenwerken aan hetzelfde project en naadloze uitwisseling
  • Add-ons LAND4 en ArchiRADAR
  • Visualiseren
  • Projecten van gerenommeerde Deense landschapsarchitecten.

Ik wil mij graag aanmelden!


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen, en ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.