KUBUS webinar ‘Naadloos overstappen op Archicad’ op 5 december

Event 09-11-2023 om 11:38 - Nieuws - Softwareleveranciers


KUBUS webinar ‘Naadloos overstappen op Archicad’ op 5 december


KUBUS organiseert 5 december een webinar voor architecten die interesse hebben in de overstap naar Archicad. KUBUS geeft in dit webinar antwoord op vragen die het bedrijf regelmatig krijgt van architecten, zoals hoe zij Archicad snel onder de knie kunnen krijgen en welke projecten zich lenen voor de overstap.

In dit webinar staat één onderwerp centraal: de overstap op Archicad en hoe je dit aanpakt. BIM Consultant Michiel Neven van KUBUS omschrijft onder andere hoe een overstapproces eruit kan zien en welke begeleiding KUBUS biedt.

In dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Cold-turkey overstap vs. geleidelijke overstap
  • Het kiezen van de juiste projecten
  • Implementatie binnen het team
  • Archicad kennis opdoen

Na afloop van het webinar deelt KUBUS een overzichtelijk stappenplan zodat je de juiste handvaten hebt om het implementatieproces binnen jouw kantoor uit te stippelen. Het webinar duurt van 10.00 tot 10.45 en is gratis toegankelijk. Aanmelden is mogelijk via de website van KUBUS.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.