KUBUS Webinar: Presenteren en visualiseren in Archicad

Event 22-09-2022 om 11:35 - Architectenbureaus


KUBUS Webinar: Presenteren en visualiseren in Archicad


KUBUS organiseert op dinsdag 11 oktober van 14.00 tot 15.00 uur een webinar over presenteren en visualiseren in Archicad. Geen tijd? Meld je toch aan, en ontvang de opname in je mail.

Eén van de vele voordelen van werken met 3D-software is het eenvoudig visueel maken van jouw ontwerp. Niet alleen voor jezelf heel erg handig, maar vooral ook voor de klant een enorme meerwaarde. Klanten krijgen zo op voorhand al een duidelijk beeld van wat ze kunnen verwachten, nog vóór het project gebouwd is. Archicad biedt verschillende mogelijkheden voor het maken van visualisaties.

Tijdens dit webinar leer je:

  • Navigeren in Archicad
  • Presenteren met BIMx
  • Visualiseren met Redshift
  • Realtime renderen

Let op: dit webinar is bedoeld voor mensen die nog niet met Archicad werken. Gratis inschrijven voor dit webinar kan via deze link.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Lonneke van de Ven

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.