KUBUS workshop ‘Eenvoudig meetstaten genereren’ (België) op 10 augustus

Event 20-07-2023 om 13:50 - Softwareleveranciers


KUBUS workshop ‘Eenvoudig meetstaten genereren’ (België) op 10 augustus


Donderdag 10 augustus 14.00 – 15.30u

Meetstaten genereren uit 2D-software is een erg tijdrovende klus die bovendien veel nauwkeurigheid vraagt. Zelfs als je erg precies te werk bent gegaan, dan blijken er toch vaak nog foutjes in voor te komen.

Met de Meetstaat Manager van KUBUS is meetstaten genereren in Archicad een koud kunstje. Tijdens deze workshop ontdek je onder leiding van een ervaren BIM Consultant zelf hoe dit eenvoudig kan en hoe je best te werk gaat. Uiteraard kun je te allen tijde jouw vragen stellen. Zo krijg je op een praktijkgerichte wijze een goed beeld van de Meetstaat Manager.

In deze workshop staat het volgende op het programma:

  • Korte Archicad-introductie
  • Werken met Schedules
  • Hoeveelheden genereren met de Meetstaat Manager
  • Verschillende exportmogelijkheden

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Let op: deze workshop is bedoeld voor architecten die nog niet met Archicad werken.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.