KUBUS workshop ‘Efficiënt renoveren’ op 3 augustus

Event 20-07-2023 om 10:46 - Softwareleveranciers


KUBUS workshop ‘Efficiënt renoveren’ op 3 augustus


Donderdag 3 augustus 9.00 – 10.30u

Architecten kunnen er niet meer omheen: renoveren van bestaande gebouwen speelt een steeds belangrijkere rol bij projectaanvragen. En omdat er met allerlei factoren rekening gehouden moet worden, kan dat een behoorlijke uitdaging zijn.

Archicad biedt verschillende werkwijzen en tools om renovatieprocessen efficiënt te laten verlopen. Tijdens deze workshop ga je hier zelf mee aan de slag onder leiding van een ervaren BIM Consultant. Uiteraard kun je te allen tijde jouw vragen stellen. Zo krijg je op een praktijkgerichte wijze een goed beeld van de mogelijkheden die Archicad biedt voor jouw renovatieprojecten.

In deze workshop komen de volgende thema’s aan bod:

  • Korte Archicad-introductie
  • Werken met archieftekeningen en opmetingen
  • Opzetten bestaande toestand
  • Te slopen en nieuwe elementen
  • Presenteren: bestaand, slooptekening en nieuw ontwerp

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Let op: deze workshop is bedoeld voor architecten die nog niet met Archicad werken.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.