KUBUS workshop ‘Grotere projecten in minder tijd’ op 24 augustus

Event 08-08-2023 om 9:58 - Softwareleveranciers


KUBUS workshop ‘Grotere projecten in minder tijd’ op 24 augustus


24 augustus 14.00 – 15.30u

Hoe groter (en vaak ook complexer) een project, hoe belangrijker de rol van ontwerpsoftware. Zeker op het gebied van snelheid en efficiëntie.

Archicad biedt verschillende technieken en werkwijzen voor repeterend ontwerpen, wat het ontwerpproces van grote projecten een stuk efficiënter en eenvoudiger maakt. Tijdens deze workshop ga je hier zelf mee aan de slag onder leiding van een ervaren BIM Consultant. Uiteraard kun je te allen tijde jouw vragen stellen. Zo krijg je op een praktijkgerichte wijze een goed beeld van de mogelijkheden die Archicad biedt voor jouw grotere projecten.

In deze workshop komen de volgende thema’s aan bod:

  • Korte Archicad-introductie
  • Massastudie, toetsen haalbaarheid
  • Werken met Composites, Profiles en objecten
  • Werken met repeterende Modules
  • Werken met een samengevoegd projectbestand
  • Presenteren: totaalproject en projectonderdelen

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Let op: deze workshop is bedoeld voor architecten die nog niet met Archicad werken.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.