Launch Event: Smart Properties en hoe ze BIM-data structureren

Event 07-06-2022 om 17:17 - Softwareleveranciers


Launch Event: Smart Properties en hoe ze BIM-data structureren


Binnenkort lanceert KUBUS een nieuwe versie van BIMcollab ZOOM, met Smart Properties: een splinternieuwe functie die BIM-data kan reorganiseren en structureren zoals jou dat het beste uitkomt. Wij geloven dat deze functie de wereld van de modelvalidatie zal veranderen. Het event is gratis, schrijf je hier in.

Met Smart Properties kun je jouw eigen eigenschappen en classificaties creëren op basis van bestaande object-eigenschappen. Je kunt ook waarden van verschillende eigenschappen toewijzen aan een nieuwe (door de gebruiker) gedefinieerde eigenschap om deze generiek te gebruiken binnen Smart Views, Clash Rules en Lists. Dit is handig voor een consistente modelvalidatie en bij data-extractie. En er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Tijdens het launch event op 15 juni zal BIM Consultant Christian Dalhuizen de volgende onderwerpen bespreken:

  • Versnel validatie workflows
  • Vereenvoudig je BIM-protocol
  • Voeg eigen classificaties toe
  • Verrijk ontvangen BIM-data

Kijk voor meer informatie op de site van KUBUS. Aanmelden doe je via deze link.


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.