Maak kennis met Adomi 2024!

Nieuws 02-02-2024 om 15:25 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - Installatieadviesbureaus - Installatiebedrijven - Nieuws - Softwareleveranciers


Maak kennis met Adomi 2024!


Adomi 2024 is live! 🚀

De nieuwste versie van Adomi, het BIM en CAD ontwerpprogramma van Arkey, is nu beschikbaar. Lees verder om te ontdekken van welke vernieuwingen je als ontwerper kunt gaan profiteren.

Nieuwe teloverzichten

We hebben de telfunctie van Adomi grondig aangepakt. Je hebt nu meer controle over hoe je teloverzichten zijn opgebouwd door telsjablonen. Ook is het nu mogelijk om te exporteren naar Syntess Atrium en Excel.

Bouwkundige VMV-module

Adomi 2024 kan worden gebruikt met de bouwkundige VMV-module. De VMV-module is in gebruik bij architecten, aannemingsbedrijven, woningbouwcorporaties en gemeentelijke bouwkundige diensten door heel Nederland. De methodiek staat bekend om zijn efficiëntie en open karakter, wat maakt dat het wordt toegepast bij grote architectenbureaus in Nederland. Ten opzichte van de standaard functionaliteit in Adomi biedt de VMV-werkmethodiek oplossingen op het gebied van ontwerpfasering en detaillering, alsmede hulpprogramma’s voor het aanmaken van bijvoorbeeld wanden, vloeren, kozijnen en trappen.

Automatisch prefabtekeningen genereren

Ideale voorbereiding voor prefab: jij houdt de controle, Adomi doet het werk. Met automatische 2D én 3D views, automatische labels met prefabcodes en automatische teloverzichten!

Sprongen in rioolstelsels

Je kunt in een rioolstelsel nu buizen diagonaal onder een helling gebruiken. Zo’n versleping of sprong teken je eenvoudig op basis van hoogteverschil of hoek. Daarna werk je het stelsel automatisch uit met de buizen en bochten van de productlijn die jij gebruikt.

Stelsels optimaliseren met de waarschuwingenlijst

Meldingen vanuit het programma over bijvoorbeeld ontwerpfouten en andere aandachtspunten staan nu overzichtelijk op een rij in de waarschuwingenlijst. En je kunt direct doorklikken naar de plek van het probleem.

En er is meer!
✓ Makkelijker bestanden importeren
✓ Projecten uit vorige versies van Adomi en ARKEY converteren en gebruiken
✓ Nieuwe codeteksten
✓ Rioolstelsels automatisch uitwerken met Pipelife Master 3
✓ HWA automatisch uitwerken met DYKA Hemelwaterafvoer PVC
✓ Automatisch hulpstukken plaatsen met Wavin Ventiza
✓ Nog makkelijker vloerverwarming ontwerpen
✓ Sneller producten vinden in de Abico selector
✓ Stelsels automatisch dimensioneren en uitwerken verbeterd
✓ Merkloze bibliotheken verbeterd
✓ Nieuwe BIM Content
✓ Minimum temperatuur warm water op tappunten controleren

 

Ontwerp je je installaties of gebouwen nog niet met Adomi? Probeer het eens gratis uit, of nodig een van ons uit om het te komen laten zien! Of ontmoet ons op de VSK: de beurs voor de installatietechniek, in de Jaarbeurs in Utrecht (hal 8, stand 08.F057), van 6 tot en met 9 februari. Vraag hier je gratis ticket aan!


Webinar – Nieuwe mogelijkheden in Adomi 2024

Nieuwe telfuncties, automatisch prefabtekeningen genereren, sprongen in rioolstelsels, stelsels optimaliseren met de waarschuwingenlijst en meer… We praten je graag bij over de nieuwe mogelijkheden van Adomi 2024!

Meld je nu aan voor de webinar!


Arkey Systems

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Matthias Esmeijer

Adres:
De Molen 38, 3994 DB Houten, Nederland

Telefoon:
030 634 65 00

Over Arkey Systems:
Arkey maakt sinds 1982 CAD- en BIM-software voor de bouwkunde en installatietechniek. Wij zien ontwerpsoftware als een hulpmiddel, niet als het doel. Daarom zijn snelheid en eenvoud altijd ons uitgangspunt geweest. Deze ervaring en kwaliteiten komen samen in het open BIM én CAD systeem Adomi; de opvolger van ARKEY, één van de eerste CAD programma's. Adomi is dé oplossing voor zowel de CAD tekenaar als de BIM modelleur. Daarnaast leveren wij de gratis IFC viewer Areddo en dé BIM content bibliotheek Abico, met meer dan 300.000 producten! Wij blijven studeren en innoveren. Zo maken wij systemen waar wij en onze gebruikers trots op zijn.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.