Newforma Project Center en BIM 360

Nieuws 09-07-2020 om 11:51 - BIM-adviseurs - Softwareleveranciers


Newforma Project Center en BIM 360


Newforma kondigt de release van Newforma Project Center v12.4 aan. Deze software voor projectinformatiemanagement (PIM) biedt nu verregaande integratie met Autodesk BIM 360.

“Projectinformatie raakt steeds meer versnipperd over verschillende cloudservices en bestandslocaties. Het is daardoor steeds moeilijker om deze data te beheren. Newforma Project Center blijft een unieke applicatie voor projectinformatiemanagement, met een krachtige zoekfunctie en een centraal dashboard. Deze helpen je snel de informatie te vinden die je nodig hebt, onafhankelijk van waar deze zich bevindt. De nieuwe integratie met Autodesk BIM 360 versterkt de mogelijkheid van Project Center om mensen, data en processen bij elkaar te brengen, en helpt architecten en engineers om op briljante wijze projecten op te leveren.” – Aaron Kivet, directeur Strategic Partnerships Newforma

High-lights release Newforma Project Center v12.4

Updates Autodesk integratie

Jaarlijkse updates voor de integratie met Autodesk Revit, AutoCAD en Navisworks 2021.

Integratie met Autodesk BIM 360

De integratie met Autodesk BIM 360 maakt een nog betere samenwerking binnen bouwprojecten mogelijk. Project Center biedt nu meer flexibiliteit om BIM 360-bestanden te bekijken, op te zoeken en binnen de eigen Project Center-omgeving te beheren. Andere mogelijkheden van de nieuwe BIM 360-integratie zijn:

  • Verbind een of meer BIM 360-mappen met een Newforma-project.
  • Upload, bekijk, download, bewerk en verwijder bestanden opgeslagen in BIM 360 vanuit Project Center.
  • Verplaats, deel, archiveer en creëer relaties met bestanden opgeslagen in BIM 360.
  • Zoek in de inhoud van bestanden opgeslagen in BIM 360.
  • Bekijk snel in BIM 360 opgeslagen bestanden met Autodesk Forge Viewer, inclusief Autodesk Revit-modellen.

Nieuwe gebruikersrol met beperkte toegang

Meestal hebben interne gebruikers toegang tot alle projecten van een bedrijf. Echter, soms is het nodig om die toegang te beperken. Newforma Project Center kent nu een gebruikersrol, waarbij toegangsrechten per project aan individuele teamleden kunnen worden toegekend.

Vraag een demo aan op de website van Druchtman & Partners.


ICN Solutions

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Laurens Liket

Adres:
Europalaan 14-18, 5232 BC Den Bosch, Nederland

Telefoon:
073 750 67 50

Over ICN Solutions:
ICN Solutions geeft advies over het optimaliseren van BIM-ontwerp- en constructie­processen. ICN Solutions helpt architecten, aannemers, ingenieurs en projectmanagers optimaal te presteren. Wij bieden daarvoor consultancy ten aanzien van BIM-ontwerp- en constructieprocessen, de benodigde expertise, technische scholingstrajecten en de inrichting van IT-infrastructuur. Als Autodesk Gold Partner leveren we diensten, trainingen en support bij de implementatie en het gebruik van 3D CAD/CAM en BIM software.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.