Nieuwe BSI video: Het aanscherpen van de normen binnen de bouw

Nieuws 18-09-2018 om 14:37 - Onderwijs en opleidingen - Standaardisatie en normering


Nieuwe BSI video: Het aanscherpen van de normen binnen de bouw


Van BIM tot Internet of Things (IoT) en Smart Cities, zorgt BSI certificering ervoor dat producten en diensten doen wat ze moeten doen. Deze nieuwe BSI video vertelt hoe onze oplossingen zijn ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, om hun organisatie veerkrachtiger te maken en klaar te zijn voor de toekomst.

Van BIM tot Internet of Things (IoT) en Smart Cities, zorgt BSI certificering ervoor dat producten en diensten doen wat ze moeten doen. Deze nieuwe BSI video vertelt hoe onze oplossingen zijn ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, om hun organisatie veerkrachtiger te maken en klaar te zijn voor de toekomst. Op basis van een vast kader helpen wij u bij het beheer van uw gebouwen in elke fase van hun levenscyclus – vanaf het project ontwerp tot en met de installatie en het onderhoud.

Leer meer over het BSI Kitemark™ kwaliteitsmerk en waarom organisaties over de hele wereld kiezen voor BSI certificering om hun kunde aan te tonen en hun klanten gerust te stellen.


BSI Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Cindy Verhoog

Adres:
John M. Keynesplein 9, 1066 EP Amsterdam, Nederland

Telefoon:
020 346 07 80

Over BSI Group:
BSI is grondlegger van ISO-normen en verzorgt onafhankelijke audits en certificering van managementsystemen en keurmerken die consistentie en zekerheid bieden. BSI ondersteunt de bouwsector door het toepassen van normen, best practices en het leveren van certificeringsoplossingen en trainingen voor BIM, Internet of Things (IoT) en Smart Cities.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.