Nieuwe events agenda op HNBP

Nieuws 12-07-2021 om 9:10 - Overige


Nieuwe events agenda op HNBP


Het Nationaal BIM Platform heeft nu een nieuwe agenda voor events. Gebruikers van HNBP delen zo gemakkelijk events zoals webinars, bijeenkomsten, demo’s en lezingen. Op die manier genereren zij meer aandacht voor relevante events op het gebied van onder andere BIM, innovaties en het nieuwe bouwen.

Events kunnen nu gemakkelijk worden geplaatst via de button ‘plaats content’ bovenin de site. Wanneer het contenttype ‘events’ is geselecteerd, verschijnen de opties voor het invullen van eventgegevens automatisch. Events die zijn geplaatst, komen direct op chronologische volgorde van startdatum in de agenda. Als een event voorbij is, verdwijnen ze automatisch uit de events agenda.

Events aanmelden

Bedrijven met een bedrijfsprofiel kunnen gratis events aanmaken. Het overzicht van evenementen wordt op termijn ook meegenomen in de BIM-Update die twee keer per week wordt verzonden aan bijna 2.000 personen met een belangstelling voor BIM. Een bedrijfsprofiel op Het Nationaal BIM Platform is gratis. Voor het plaatsen van content (waaronder dus events) kunnen bundels worden afgenomen.

Bekijk hier de nieuwe events agenda.


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.