Office Winhov Architect van het Jaar 2023

Nieuws 09-11-2023 om 11:55 - Architectenbureaus - Nieuws


Office Winhov Architect van het Jaar 2023


Office Winhov is tijdens de Architectenweb Awards op 8 november verkozen tot Architect van het Jaar 2023. Naast deze prijs reikte Architectenweb nog verschillende andere architectuurprijzen uit.

Office Winhov werd uit vijf nominaties verkozen tot Architect van het Jaar 2023, aan de hand van stemmen van architecten en andere ruimtelijke ontwerpers. De jury prees de manier waarop Office Winhov verder bouwt aan de bestaande stad met respect voor geschiedenis en context, en was onder de indruk van de hoge kwaliteit bij ieder project.

Andere prijswinnaars

Naast Architect van het Jaar werden waren er ook andere prijzen, die door een jury waren verkozen. ‘De Jakoba’ van Studioninedots won Woongebouw van het Jaar, ‘Liander Westpoort’ van De Zwarte Hond werd Kantoorgebouw van het Jaar, ‘Faculteit ITC, Universiteit Twente’ van Civic Architects, VDNDP, Studio Groen+Schild en DS Landschapsarchitecten is Schoolgebouw van het Jaar, ‘Tergooi MC’ van Wiegerinck is Zorggebouw van het Jaar, ‘Domus Houthaven’ van Shift architecture urbanism is Interieur van het Jaar, en ‘De Kunstwerf’ van Studio Donna van Milligen Bielke en Ard de Vries Architecten werd Publiek gebouw van het Jaar.

Bron: Architectenweb

 


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.