Onderzoek: Building Information Modeling (BIM)

Onderzoek 09-12-2019 om 14:40 - Onderwijs en opleidingen - Standaardisatie en normering


Onderzoek: Building Information Modeling (BIM)


BSI en vele anderen zijn overtuigd van de positieve effecten van de BIM (volgens ISO 19650) binnen de bouwsector.

Máár hoe staat de bouwsector over het algemeen tegenover het gebruik van BIM? Is BIM wel bekend? Wordt BIM alleen gebruikt door grote bouwbedrijven?

Help jij ons met ons marktonderzoek? Wij zoeken connecties binnen de bouwsector die zich bezig houden met BIM.

Het doel is beter inzicht te krijgen in de houding, kennis en het gebruik van BIM in de bouwsector. Wil jij ons helpen dit inzicht te geven? Vul dan onze vragenlijst in. Het invullen van het onderzoek duurt gemiddeld 8 minuten.

Klik hier voor het onderzoek: https://lnkd.in/eDEAUzS

Bij interesse en als dank voor het invullen /delen willen wij graag de resultaten van het onderzoek delen. Aan het einde van het onderzoek is er de mogelijkheid om je gegevens achter te laten.

Over BSI BSI is grondlegger van ISO-normen en verzorgt onafhankelijke audits en certificering van managementsystemen en keurmerken die consistentie en zekerheid bieden. BSI ondersteunt de bouwsector door het toepassen van normen, best practices en het leveren van certificeringsoplossingen en trainingen voor BIM, Internet of Things (IoT) en Smart Cities.


BSI Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Cindy Verhoog

Adres:
John M. Keynesplein 9, 1066 EP Amsterdam, Nederland

Telefoon:
020 346 07 80

Over BSI Group:
BSI is grondlegger van ISO-normen en verzorgt onafhankelijke audits en certificering van managementsystemen en keurmerken die consistentie en zekerheid bieden. BSI ondersteunt de bouwsector door het toepassen van normen, best practices en het leveren van certificeringsoplossingen en trainingen voor BIM, Internet of Things (IoT) en Smart Cities.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.